Dehnsvej 6, 1. sal, 4700 Næstved
Ring til os: 61 71 13 08

OM MAVE BALLON BEHANDLING.

OM MAVE BALLON BEHANDLING

MAVEBALLON (GASTRISK BALLON)

Klinikken er en af de få steder i Danmark, der tilbyder mave ballon behandlingen. Hvis du er interesseret, kontakt os telefonisk, så aftaler vi en gratis konsultation.
Telefon: 61 71 13 08

Klinikinformation

 

Via-Kirurgisk Klinik Næstved

Vi vil snart opstarte mave ballon (Gastric balloon) for overvægt.

Konsultation og selve behandlingen aftales når du kontakter klinikken

 

Hvem er vi.

Sharaf Perdawood Sharaf Perdawood

Sharaf Perdawood

Kirurg

Sharaf Perdawood er en gastrokirurg (mave-tarm kirurg).

Læs mere →
Heidi Dreist Heidi Dreist

Heidi Dreist

Klinisk diætist
Læs mere →

BEHANDLINGEN.

Spatz3 ballon er en silikone ballon, der bliver fyldt op med saltvand i mavesækken. Ballonen er den eneste på marked der kan justeres i størrelse.

Justering af sker ved at tømme vandet eller fylder mere op med en kikkertundersøgelse (gastroskopi). Ballonen optage omkring tredje del af mavesæks volumen.

Ballonen sættes på plads i mavesækken med en kikkertundersøgelse (gastroskopi). Efter placeringen i mavesæk er sikret, påfyldes den med saltvand. Undervejes kan mængden af saltvand justeres, og der fordelen ved Spatz3 ballonen.

Ballonen medvirker til vægtreduktion på to måder; Langsom tømning af mavesækken, og på grund af trykken i maven, sendes signaler til hjernen om at man skal spise mindre.

I denne video gennemgår Dr. Jeffrey Brooks, stifter af Spatz Medical, de lovende resultater fra Spatz Medicals FDA studie.

I denne video kan du se en kort beskrivelse af hovedresultatene vaf Spatz3 ballonen ift. til de ikke-justerbare balloner.

I denne video beskriver Arthur hans oplevelse med Spatz3 ballon.

Fedme er et stigende problem verdenover. Der er ca. en ud af tre voksne personer med fedme i verden. Sundhedsmæssige problemer relateret til fedme inkluderer ortopædiske problemer, psykiatriske tilstande, stofskifte og hjerte-kar-sygdomme, og endda kræft. Fedme har således en enorm indflydelse på den enkeltes velbefindende såvel som på samfundets arbejdsstyrke og sundhedsudgifter. Der pågår løbende en medicinsk indsats for at finde sikre og effektive behandlingsmuligheder for fedme.

På nuværende tidspunkt inkluderer tilgængelige behandlingsmuligheder livsstilsinterventioner, medicinsk behandling, endoskopiske applikationer (behandlinger der udføres ved hjælp af en kikkertundersøgelse), og kirurgi. Inden for området af endoskopiske behandlingsmuligheder er mave ballon (gastric balloon) den mest anvendte behandling.

Ideen er enkel: man reducere (formindske) mavesækens størrelse med en ballon, der i de fleste tilfælde sættes ind ved en kikkert procedure (gastroskopi).

 

Det forekommer almindelig fornuft, at en mave, der kontinuerligt "fyldes" af en temmelig stor ballon, vil føre til en øget mæthedsfølelse og nedsat appetit. Mæthed og kropsvægt reguleres af et komplekst nerve netværk, der til dels er repræsenteret i tarmen og hjernen. Fyldning af mavesæk, nerve signaler, og mavesækstømning er sandsynligvis de største faktorer, der er involveret i vægttab under Maveballon behandling. I hvilken udstrækning hver faktor er involveret kan reguleres af mængden og formen for kalorie indtagelse og af tiden siden placeringen af ​​mave ballon.

 

Hos patienter der bruger mave ballon som den primær behandling og som ikke er opereret tidligere for overvægt, er den kortvarig vægttab efter seks måneders behandling med maveballon i gennemsnit 11-13 kilogram.

Nyheder.

Vi tilbyder.

BEHANDLING MED DEN JUSTEREBARE (SPATZ3 BALLON) FOR BEHANDLING AF FEDME UDEN OPEARTION
KLINIKKEN ER DEN ENESTE I REGION SJÆLLAND DER TILBYDER DENNE BEHANDLING

PRISER FOR BEHANDLING MED SPATZ3 JUSTERBAR MAVE BALLON.

Ydelse Pris
Konsultation Gratis
Nedlæggelse af Spatz 12 måneders ballon 23.000 kr.
Justering af Spatz ballon 2.000 kr.
Fjernelse af Spatz ballon Gratis
Diætist opfølgning Efter aftale med diætist. Afregnes særskilt